Scrie-ne!

0740 023 302

Suna-ne!

0740 023 302

Meniu

Despre
Millions Group

Millions Group vine cu un concept nou în domeniul de videochat și se axează pe promovarea modelelor și creșterea calității serviciilor oferite, mai întâi prin designul de interior high class din studio și, mai apoi, prin aparatura tehnică performantă și experiența echipei noastre.

Trebuie să știi încă de la început că nu vei porni singură pe acest drum. Vom fi alături de tine, îți vom oferi confortul și know how-ul pentru a reuși să îți faci o carieră strălucită în videochat. Știm deja că oricine poate câștiga din videochat sumele necesare pentru a avea tot ce își dorește, de la operații estetice, mașini de lux, un apartament confortabil, vacanțe în locuri exotice sau telefoane de ultimă generație. Trebuie doar să fii în locul potrivit, iar Millions Group este acel loc.

Millions Group are cea mai buna oferta de angajare din Galati!

BONUS DE ANGAJARE 1000$ si cazare pentru modelele nostre, precum si cele mai mari procente din industrie!

Hai la un interviu si iti vom detalia oferta noastra!

Ce mai aștepți? Suntem la doar un click distanță.

Studio Videochat Galati

Suntem un studio de videochat din Galați format dintr-o echipă tânără, open minded și cu o abordare fresh. Cu ajutorul nostru și al modelelor noastre performante, vei avea asigurat un mediu în care să crești profesional și din care să beneficiezi de câștiguri reale. Oferim confidențialitate și confort, iar tu poți avea doar de câștigat dacă te alături echipei Millions Group.

Profesionalismul, strategiile, viziunile pe termen lung și tehnologia avansată fac parte din ADN-ul nostru. Important de menționat este că pe parcursul procesului de formare și instruire, dar și pe toată perioada colaborării noastre, vei avea acces la informații prețioase, cele care te vor ajuta să devii în timp independentă din punct de vedere financiar.

Millions Group este situat chiar lângă faleză, pe Strada George Enescu nr. 15, într-o zonă accesibilă. Te așteaptă aici o echipă de traineri special creată pentru a-ți oferi un mediu de lucru cât mai plăcut, dar și toate informațiile pentru ca tu să ajungi cât mai ușor un model de top și să te bucuri de câștiguri din ce în ce mai mari.

Trebuie să știi că o echipă bine organizată te poate ajuta să devii și tu modelul de pe primele poziții pentru website-urile cu care colaborăm. Ne place să colaborăm și să facem schimb de idei, de aceea te vei familiariza cu o tehnică managerială nouă, altfel decât ai întâlnit până acum. Părerea ta contează și te încurajăm să discuți cu noi ori de câte ori vei simți nevoia. Confidențialitatea este un alt aspect important și unul dintre pilonii pe care ne bazăm activitatea.

Dacă ai ajuns până aici, cu siguranță ești interesată de un job în domeniul videochatului. Cât poți câștiga din videochat? Cât vrei! Însă trebuie să dovedești că meriți și ești capabilă să obții veniturile care îți vor schimba viața. Ai nevoie de dedicare, perseverență și ambiție.

Noi te așteptăm oricând la Millions Group.

× Interviu Online?