Scrie-ne!

0740 023 302

Suna-ne!

0740 023 302

Meniu

Angajari
Videochat

galati

Îți cauți un job în domeniul videochatului? Vino în echipa Millions Group, aplică chiar acum!

BONUS DE ANGAJARE 1000$ si cazare pentru modelele nostre, precum si cele mai mari procente din industrie!

Te invităm să ne cunoști mai bine și să avem o discuție 1 la 1, fie că ești nouă în domeniu sau ești un model de videochat cu experiență.

Noi suntem aici pentru a te ghida și a-ți oferi sfaturi pentru ca evoluția ta ca model de videochat să fie una cu adevărat remarcabilă. Vei afla toate detaliile colaborării chiar de la interviu, avem o abordare transparentă, deoarece nu ne dorim să întâmpini neplăceri pe parcursul colaborării noastre.

Trainingul pe care ți-l punem la dispoziție este unul profesional, echipa noastră fiind experimentată în domeniul videochatului. La Millions Group discutăm deschis despre așteptări, cerințe și nevoi cu modelele noastre, tocmai pentru că ne dorim ca munca tuturor să fie respectată și apreciată la adevărata ei valoare.

Un domeniu în care se îmbină utilul cu plăcutul, în care absolut toată lumea are de câștigat, iar obținerea independenței financiare rămâne scopul principal.

Avantaje videochat
Millions Group

Millions Group este localizat în Galați, chiar lângă faleză, pe Strada George Enescu, cu acces rapid la toate mijloacele de transport. Te vei putea deplasa ușor la orice oră din zi.

Performanța necesită timp și… instruire. Alături de noi și echipa noastră de traineri vei afla secretele din spatele unui model de succes, așa cum poți deveni și tu.

Știai că videochatul este unul dintre cele mai bine plătite joburi? Tot ce ai nevoie este o atitudine pozitivă, un aspect fizic plăcut și cunoașterea limbii engleze – cele mai importante atuuri care te vor ajuta să câștigi bani frumoși din videochat.

BONUS DE ANGAJARE 1000$ si cazare pentru modelele nostre, precum si cele mai mari procente din industrie!

La Millions Group suntem la curent cu tot ce este nou în ceea ce privește tehnologia, de aceea la noi vei găsi doar calculatoare performante, sisteme profesionale de lumini, camere web de ultimă generație și cea mai bună conexiune de internet.

Vrem să pornim acest parteneriat în cei mai buni termeni, iar dacă ai ales să faci parte din echipa Millions Group, îți oferim posibilitatea de a-ți îmbunătăți considerabil câștigurile și prin bonusurile substanțiale oferite de noi.

BONUS DE ANGAJARE 1000$ si cazare pentru modelele nostre, precum si cele mai mari procente din industrie!

Modelele noastre au libertatea de a-și organiza turele în funcție de nevoile și dorințele lor. Programul de lucru este gândit să fie lejer, dar și ușor de respectat de către orice model din echipă.

Conditii de angajare

Un aspect deosebit de important: trebuie să ai peste 18 ani – vârsta minimă pentru a face parte din echipa Millions Group este de 18 ani. Căutăm persoane tinere, energice și care își doresc să evolueze financiar.

Trebuie să arăți bine.

Este important ca viitorul nostru model să aibă un aspect fizic plăcut și îngrijit, dar și să se facă ușor plăcută.

× Interviu Online?